oktatásJu-jitsu oktatás Budapesten 5 éves kortól.

Japán harcművészet, a jiu jitsu oktatása gyereknek és felnőtteknek, több helyszínen, több csoportban, többféle stílusban (judo, jiu jitsu, Aiki-jitsu, okinawa kobudo, iaido).Biztonságszervező képzés Budapesten!

Egyre szélesebb körben alkalmaznak OKJ Biztonságszervező végzettséggel rendelkező szakembereket.Elsajátíthatod könnyen, gyorsan a furulyázás rejtelmeit.

Szinte bárki könnyen , gyorsan megtanulhat ezen a csodás hangszeren játszani. Ajánljuk óvodásoknak, kisiskolásoknak, tanítóknak.Tűzvédelmi előadó tanfolyam kedvező áron.

A tűzvédelmi előadó egy megbízható, folyamatos jövedelmet biztosító munkakör. A jogszabályban előírt tűzveszélyességi szintű, cégek, gazdálkodó szervezetek, munkáltatniuk kell egy szakembert.Lépésről lépésre a profitért

Gyere és kóstolj bele az opciós kereskedés világába.Az alapoktól a profitig

Tanuld meg mik azok, az opciók és milyen általános összefüggések mentén kereshetsz állandó jövedelmet általuk. Elsajátíthatsz egy stratégiát.Jól jövedelmező opciók

A tőzsdén az egyik legjövedelmezőbb kereskedési forma az opciókkal való kereskedés.Hatékony angol oktatás Komáromban több mint 15 év tapasztalatával és egyedi módszerrel.

A Hello London Studio Komáromi nyelviskolájában
angol csoportos oktatás keretében 3 hónap alatt
felkészítjük középfokú angol szintre tanulóinkat,


Linkgyűjtemény címkék