kertIrodatakarítás, társasház takarítás, takarító szolgálat Budapesten és környékén

Magas minőségben végzett takarítási szolgáltatásainkkal segítünk tisztán tartani irodákat, lakásokat, ipari ingatlanokat, kastélyokat, hajókat, házkörüli kerteket.Szerszámok és szerszámgépek online vásárlása

A Szerszám A Neten egy online web áruház, ahol hatalmas szerszám kínálattal várjuk kedves vásárlóinkat!Metszőollók és egyéb szerszámok webáruháza

Szereti a növényeket és a virágokat? Szeret délutánonként vagy hétvégente kint a kertben tevékenykedni és kikapcsolódásként kertészkedni egy kicsit? A M Tools Magyarország Kft.Napvitorlák, öntözőrendszerek kiépítése

Szeretné kertjét felújítani, hogy praktikus legyen és esztétikus látványt is nyújtson? Akkor a Dr. Kert szolgáltatásai a legjobb megoldás!Foglalkozunk Rain Bird és Hunter öntözőrendszerek telepítésével és automata szivattyúk szerelésével.

Minőségi és egyedi öntöző rendszert szeretne kertjébe? Az AQUA-MATIC Öntözéstechnikai és Kertépítő Kft.Balogh Zoltán Faiskolája 6 hektáron nevel gyümölcsoltványokat 10 faj közel 100 fajta választékából, valamint díszfákat is.

Több mint 30 év tapasztalatával rendelkező Balogh Zoltán Faiskolája 6 hektáron nevel gyümölcsoltványokat 10 faj közel 100 fajta választékából, valamint díszfákat is.Cégünk, a Szabó Sablon épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz sablonok kivitelezésével foglakozik.

Cégünk, a Szabó Sablon épületszobrászathoz, kerítésépítéshez és térburkoláshoz szükséges beton és gipsz sablonok kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik több éves tapasztalattal.A több, mint húsz éves múltra visszatekintő cégünk kertészeti termékek és kiegészítők mellett, háztartási termékek gyártásával is foglalkozik.

Kertészeti termékeket, kiegészítőséket keres? Válassza a műanyagipari termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozó Király és Király szolgáltatásait.
Linkgyűjtemény címkék