humorHa derülnél egy jót

Manapság a legtöbb vicces oldalon csak képeket találsz.Nagyon vicces képek egy helyen

Egy vicces kép képes megnevettetni egy rosszkedvű embert. Most lehetőséged van rá hogy nem csak egy embernek csalj mosolyt az arcára, hanem minden ismerősödnek is!Viccek és humoros dolgok a Facebookon.

A cím szinte önmagért beszél. Itt mindenki megoszthatja a jó poénokat, humoros képeket, írásokat vagy akár videókat. Várunk minden vicces tartalmat, gyere és csatlakozz hozzánk te is!Viccek és poénok

A legnépszerűbb viccekkel teli oldalt látogathatja meg ha úgy dönt hogy a napiviccek.com oldalon tölti el szabad idejét.Vicceske - a humoros, vicces, poénos oldal amit keresel.

Szeretnél egy komplett viccgyűjteményt magadnak? Akkor csak gyere és legyen sajátod az oldal. Mert ez mindenkié aki olvassa és együtt nevet a legjobb vicceken és leghumorosabb történeteken.Vicces beszólások, humoros szövegek és viccek egy helyen

Humoros odamondogatások, mindeféle vicces beszólások a viccek.w3w.hu naponta frissülő viccgyűjtemény weboldalán. A viccoldal folyamatosan bővül, hogy éppen mikkel, azt te is eldöntheted, ha rész veszel a szavazásokon. A különböző vicces szövegek, beszólások és idezeteken kívül rengeteg viccet is találsz, amennyiben ellátogatsz az oldalra.
Linkgyűjtemény címkék